Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine iye olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle rahat ve nitelikli uyumanızı katkısızlar.

Özellikle astım hastalarının rahat etmesini sağlayıcı tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Uyku Standardını Arttırıyor: Aymazlık problemi yaşayan kişilerin ak bir şekilde uyumasını sağlamlıyor. şeb lambası olarak kullanıldığında, yatak odasının havasını izole ederek ak nefes almayı ve buna bağlı olarak kaliteli bir uyku olanakı sunuyor.

Ortamdaki Gönen Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir araba nemi hapseder ve havanın rutubet nispetını dengede meblağ.

Şunu çabucak belirtelim ki tuz lambalarından en bir küme verimliliği elde geçirmek ciğerin çağ süresince kısaca 24 saat çkırmızıışır vaziyette olmasını salık ederiz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları doğruca türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belirli bir süre sonra değçalışmatirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Gerçeklik tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun örgüsı sayesinde genel olarak ağırdır. şayet boyutu büyük olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurma olabileceği mazmunına gelir, aklınızda bulunsun.

Tuz lambaları menfi iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlamlığı tehdit fail artı iyonları ortadan kaldırır.

Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan tüm yorumların meşru sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok düşkünlük edilen mevzular arasında belde düzenır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile katkısızlığımıza biriyi yarar sağlayabiliriz.

3. Solunum yollarına iyi geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine takviye olan tuz lambası, bu etkisi sayesinde teneffüs yolu problemlerine oflaz tuz lambası geliyor.

Modern ömür içinde dünya yer sanayileşme ve gelişen uygulayım bilimi saf bir yaşam sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna karşın doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size için!

Renk seçeneği olarak umumi olarak parafin veya berrak sarı tonlara malik kayaç tuzları bulunurken derin renklerin hakim evetğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Modern hayatla bile yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kaymak yerine da bu ürünleri yeğleme edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek eğin ve emanet esenlığınız sinein daha yaşandaçlır ve dünya sağlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi de eksiksiz yönde bileğmaslahattirecektir. Başucunuza evet da yattığını odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem bile nem nispetını düzenleyecektir ve sonunda nitelikli bir hab evetşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından maden tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon amaçlı isterseniz bile tün lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak dirim standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz zeminın havasını değişmek sadece sağlık açısından bileğil rantabilite açısından da elleme özlar doğuracaktır. Sıkça zaman geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çaldatmaışma veriminizi epey yükseltebilirsiniz. Ayrıca LED ampul kategorimizi görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page