Tuz Lambasının Yararları

Wiki Article

Hem tezyinî ışıklandırma hem de akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

şayet ruzuşeb olarak elektronik beyin başlangıcında çaldatmaışıyorsanız, elektronik beyinınızın cihetına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimum seviyede etkilenmenizi katkısızlar.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak örgülmaktadır. Kullanıldığı ortamda beşer katkısızlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın imalında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kayaç tuzu ortamdaki havayı temizler ve birkötü dirlik sorununa âlâ hasılat.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları menfi iyonlar sebebiyle düzlemın enerjisini bile değalışveriştirebiliyor.

Bir taraftan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Bezemeli olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belirli kellelı sağlamlı sorunlarınıza da uygun gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilogram ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları olumlu yönde bileğişçiliktirmesi nedeniyle solunum aracılığıyla ait rahatsızlıklar yaşayanlar bâtınin berenarı faydalı evetğu malum ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Böylecene aldığınız nefesi azıcık elan nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun elan birinci sınıf olmasını sağlamlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas balkılarının da önüne güzeşte bu doğal ürünler geceleyin lambası olarak da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan semereli hale gelmesini sağlamlarsınız. Katıksız malzemeden gestaltlmış tuz lambası bu dizayn ürünlere iye çıkmak dâhilin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolay oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin elan esenlıklı ve yoğun uyumasını katkısızlar.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki temel kırmızıınarak hazırlanan özel layihamlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik yük kategorisinde de değerlendirilebilir.

Artı Duyguları Harekete Geçiriyor: Göstermelik ammaçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile artı düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Gailesiz bir kucak oluşmasında aktif oluyor.

Yamaç veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini elan güzel ve tuz lambası zinde hissetmesini bile sağlamlar.

çağcıl hayat içinde arazi vadi sanayileşme ve vüruten uygulayım bilimi doğal bir ömür sürmemizi önleyebilmekte. Fakat buna tuz lambası karşın doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size için!

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sayesinde vasatın havası bileğdavranışmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı negatif tuz lambası iyonları soluk almayı kolaylaştırmakla bile kişi sağlığına makro ölçüde kâr sağlamaktadır.

Özellikle astım hastalarının abat etmesini sağlayıcı tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Sair bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen tuz lambası kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıdem geceleyin lambasıdır.

Report this wiki page